woensdag 17 december 2014
SixPackRunners
  Home
template designed by Joomla-templates.com
 
Laatste nieuws
Main Menu
Home
SixPackRunners
Heuvelrug-estafette
Evenementen
Uitslagen
Kalender
Links
Onderzetters
Gastenboek
Zoeken
Contact
Archief
 
Nieuws
Geschreven door Wil Kurvers   
vrijdag 18 december 2009

Onze laatste nazomer activiteit, de 7e Utrechtse Heuvelrugestafette ligt alweer een tijdje achter ons en de herfst is nu toch wel echt begonnen Tijd om weer aan de bekende najaarse wedstrijden te denken. Inmidddels hebben de sixpackrunners ook weer hun onafscheidelijke Berenloop op Terschelling met succes achter de rug. Was weer als vanouds natuurlijk. Deze maal niet meer in de Vesta in Formerum , maar op een andere thuislocatie in Hoorn, maar weer reuze gezellig.

Nu al weer verder kijken naar wellicht de 1e Vlasakkerloop eind november, een creatieve vondst van onze eigen sixpacker Ries en dan natuurlijk weer onze jaarlijkse traditionele Sinterklaas training in Noordwijk. En uiteraard de Zevenheuvelenloop voor de echte liefhebbers en later nog de Linschotenloop en dan alweer de Sylvesterloop in Soestduinen, time flies. Voorlopig dus nog genoeg om voor te trainen en naar uit te kijken.

 

Laatst geupdate op ( woensdag 12 november 2014 )
 
Welkom
Geschreven door Wil Kurvers   
zondag 30 september 2007

Image

Welkom op de site van de SixPackRunners. Wij zijn een groep enthousiaste lopers en loopsters uit Amersfoort en Hoogland die graag het sportieve met het gezellige en sociale willen combineren. Een aantal jaren geleden is het begonnen met een paar atleten van de AV Triathlon die op de donderdagavond gezamenlijk gingen trainen. Na de training werd de avond nog een stukje verlengd door nog wat na te tafelen met een kopje koffie en wat lekkers. Later kwam daar ook nog een biertje bij. Om de gastheer/gastvrouw niet al te zeer op onkosten te jagen werd er al snel een sixpackje bier meegenomen om de onderlinge prestaties nog eens de revue te laten passeren. Vandaar is de voor de hand liggende naam “SixPackRunners” ontstaan.

Laatst geupdate op ( zaterdag 03 december 2011 )
 

© 2014 Sixpackrunners
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Get The Best Free Joomla Templates at www.joomla-templates.com