dinsdag 21 oktober 2014
SixPackRunners
  Home
template designed by Joomla-templates.com
 
Laatste nieuws
Main Menu
Home
SixPackRunners
Heuvelrug-estafette
Evenementen
Uitslagen
Kalender
Links
Onderzetters
Gastenboek
Zoeken
Contact
Archief
 
Nieuws
Geschreven door Wil Kurvers   
vrijdag 18 december 2009

Wat een fantastische dag weer, zondag 28 september. De inmiddels 7e Utrechtse Heuvelrug Estafette is weer achter de rug. Alle deelnemende teams met enthousiaste lopers en loopsters hebben weer een geweldige dag op onze prachtige heuvelrug achter de rug. Ondanks dat wij propageren dat het een recreatieve loop is proberen de teams elkaar toch weer elk jaar met wisselend succes en veel plezier af te troeven. Is allemaal goed, als een ieder het maar naar de zin heeft. Na afloop kon er weer uitgebreid nagepraat worden onder het genot van een heerlijk getapt biertje en een prima barbeque. En uiteraard liet de zon ook dit jaar ons niet in de steek, kortom de dag kon niet stuk.

 Op de site zijn de uitslagen en foto's van de estafette te zien.

We willen graag alle teams en deelnemers en alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun fantastische inzet en graag allemaal tot ziens in 2015.

 

Laatst geupdate op ( maandag 29 september 2014 )
Lees meer...
 
Welkom
Geschreven door Wil Kurvers   
zondag 30 september 2007

Image

Welkom op de site van de SixPackRunners. Wij zijn een groep enthousiaste lopers en loopsters uit Amersfoort en Hoogland die graag het sportieve met het gezellige en sociale willen combineren. Een aantal jaren geleden is het begonnen met een paar atleten van de AV Triathlon die op de donderdagavond gezamenlijk gingen trainen. Na de training werd de avond nog een stukje verlengd door nog wat na te tafelen met een kopje koffie en wat lekkers. Later kwam daar ook nog een biertje bij. Om de gastheer/gastvrouw niet al te zeer op onkosten te jagen werd er al snel een sixpackje bier meegenomen om de onderlinge prestaties nog eens de revue te laten passeren. Vandaar is de voor de hand liggende naam “SixPackRunners” ontstaan.

Laatst geupdate op ( zaterdag 03 december 2011 )
 

© 2014 Sixpackrunners
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Get The Best Free Joomla Templates at www.joomla-templates.com